PLE forum
Typo in DF1 in Ple4Win Professional v4.2.3 - Printable Version

+- PLE forum (http://www.ple4win.nl/forum)
+-- Forum: Support (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Ple4Win User Interface (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Thread: Typo in DF1 in Ple4Win Professional v4.2.3 (/showthread.php?tid=394)



Typo in DF1 in Ple4Win Professional v4.2.3 - shaswin - 01-07-2013

Hello,

I think that there is a typo in Design Function 1, see printscreen below.

[attachment=492]

Non-Line should be changed into Non-Linear

Is that correct?


RE: Typo in DF1 in Ple4Win Professional v4.2.3 - Dr. J Foerster - 05-07-2013

Thanks for mentioning it!

It's actually not a typo, but an error which leaves not enough room to print the whole text.
Anyhow, it is an obvious bug, somehow we missed it at our pre-release tests.

I already fixed it in our sources here, so it will be corrected in the next version of Ple4Win.


RE: Typo in DF1 in Ple4Win Professional v4.2.3 - shaswin - 20-08-2013

(05-07-2013, 11:12 AM)Dr. J Foerster Wrote: Thanks for mentioning it!

It's actually not a typo, but an error which leaves not enough room to print the whole text.
Anyhow, it is an obvious bug, somehow we missed it at our pre-release tests.

I already fixed it in our sources here, so it will be corrected in the next version of Ple4Win.

The screendump in the helpfile (Ple4Win v4.2.3) should also be updated:

Ref: Design Functions > 1. Project Setup [FXUNITS] > Model Options / ID: H1003O