PLE forum
Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm - Printable Version

+- PLE forum (http://www.ple4win.nl/forum)
+-- Forum: Support (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Ple4Win User Interface (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Thread: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm (/showthread.php?tid=450)



Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm - shaswin - 05-01-2015

Affected version: Ple4Win Professional 4.3.0 build 14120

The graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm. The Node/Elem value 92 is not fully visible. 2 of 92 is partly visible. The right-side of the graph should be extended for 1 or 2 mm, see screenshot below:

[attachment=591]
[attachment=592]


RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm - Dr. J Foerster - 06-01-2015

We probably will only change the position of the last number (left of the arrowhead instead of right of it).
I assigne tichet no. J-1595 to this issue.


RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm - shaswin - 20-01-2015

(06-01-2015, 02:50 PM)Dr. J Foerster Wrote: We probably will only change the position of the last number (left of the arrowhead instead of right of it).
I assigne tichet no. J-1595 to this issue.

In the Pipeline Overview the 'arrow' on the right-side on the horizontal axis line is not fully visible, see printscreens below:

[attachment=625]

[attachment=626]

Changing the position of the last number won't solve the problem above.


RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm - Dr. J Foerster - 20-01-2015

I had not noticed that... thanks for mentioning it. I updated the ticket to also include the cut-off arrowhead.