PLE forum
Unhandled program error on start of Ple4Win - Printable Version

+- PLE forum (http://www.ple4win.nl/forum)
+-- Forum: Support (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Ple4Win User Interface (http://www.ple4win.nl/forum/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Thread: Unhandled program error on start of Ple4Win (/showthread.php?tid=580)



Unhandled program error on start of Ple4Win - shaswin - 23-09-2017

Version: Ple4Win Educational v4.4.2 build 16092

When closing Ple4Win in the 'Finished...' state by clicking on the top-right red cross-button, Ple4Win gives this warning:
[attachment=901]

When the selection is 'Nee' an error occurs:
[attachment=902]

The program should not close when selecting 'Nee' and the error should occur then.


RE: Unhandled program error on start of Ple4Win - shaswin - 23-09-2017

There is forum bug in the previous topic. On the right-side of the screenshots the following text is given: 'x minutes ago" />'


RE: Unhandled program error on start of Ple4Win - Dr. J Foerster - 26-09-2017

We confirmed this bug, the program should continue to start up if the user chooses 'No' / 'Nee'. We assigned ticket no. J-2101 to this issue.

I can't see / reproduce the forum bug you mentioned later. There is no 'x minutes ago" />' visible when I work on this thread. But I'll forward this to our forum administrator, it might be a bug in the forum software we use and if it is, it is hopefully solved when the forum is updated.


RE: Unhandled program error on start of Ple4Win - shaswin - 26-09-2017

(26-09-2017, 08:28 AM)Dr. J Foerster Wrote: I can't see / reproduce the forum bug you mentioned later. There is no 'x minutes ago" />' visible when I work on this thread. But I'll forward this to our forum administrator, it might be a bug in the forum software we use and if it is, it is hopefully solved when the forum is updated.

The forum error is no longer visible, somehow it has been resolved.