This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
http://www.rkconsult.nl/forum not working correctly
13-10-2016, 08:14 AM,
#1
http://www.rkconsult.nl/forum not working correctly
Billy,

The following link to the forum http://www.rkconsult.nl/forum doesn't work very well in Internet Explorer 11 or Microsoft Edge.
The internal links may not be adressed correctly, see screenshot below:

   

However the http-links to the forum http://www.ple4win.nl/forum/ or http://forum.ple4win.com/ or http://forum.ple4win.nl/ are working fine.
13-10-2016, 08:27 AM,
#2
RE: http://www.rkconsult.nl/forum not working correctly
Shaswin, thanks for the reminder. http://www.rkconsult.nl/forum/ is the old location of this forum.
The old page should forward the user to http://www.ple4win.nl/forum/, which is its currect address.
Somehow, instead of the redirect part of the old forum is shown.

We will look into it and correct the situation.
14-10-2016, 03:38 AM,
#3
RE: http://www.rkconsult.nl/forum not working correctly
Hi Shaswin,

Thanks for reporting this leftover. Smile
The url http://www.rkconsult.nl/forum/ is now correctly linked to the Ple4Win forum http://www.ple4win.nl/forum/.

Kind regards,
Billy


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)