This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default values doesn't work when a cursor is blinking in a cell
03-04-2012, 01:07 PM, (This post was last modified: 31-05-2012, 10:30 PM by shaswin.)
#1
Default values doesn't work when a cursor is blinking in a cell
Affected version: Ple4Win v4.2.0
Reproducible: Always

When you have a blinking cursor in for example in the SETL-F cell you the values button doesn't works. You won't get the default value 1.1.

   

Workaround is to move you cursor in an anothor cell and click on the default values icon.

Other input tables (with default values in it) are also affected. If this is by design, then why not enabling the default values by removing the cursor and then pasting the default value in the cell. It shouldn't matter if the cursor is blinking in the cell. This would reduce one extra handling for the user.


Messages In This Thread
Default values doesn't work when a cursor is blinking in a cell - by shaswin - 03-04-2012, 01:07 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)