This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ple4Win isn't always updating the PIPEDIM output table after testing
01-11-2009, 01:10 AM, (This post was last modified: 01-11-2009, 09:15 AM by shaswin.)
#1
Ple4Win isn't always updating the PIPEDIM output table after testing
Bug was detected in Ple4Win version 4.0.11. I don't know if this still exists in version 4.1.1.

These were the steps I did:

- Convert a PLE3 project file to Ple4Win;
- Open project File in Ple4Win, set back function 3;
- Change a value, for example a wall thickness for one or more idents;
- Check the table and run this function;
- Check the PIPEDIM output table. The values here weren't changed, it still used the old wall thickness.

This inconsistency could not always be reproduced.
02-11-2009, 09:27 AM,
#2
RE: Ple4Win isn't always updating the PIPEDIM output table after testing
Hello,

We never (yet) had a situation in which after testing an input table and executing the design function output data showed "old" data. So we will certainly look into this...

Jens Foerster
02-11-2009, 10:25 AM, (This post was last modified: 02-11-2009, 03:18 PM by shaswin.)
#3
RE: Ple4Win isn't always updating the PIPEDIM output table after testing
If this problem will occur again I will send the project file. This happened only once.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)