This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem starting PLE
09-11-2009, 03:15 PM,
#3
RE: Problem starting PLE
Hi Billy,

No I did not. With an upgrade from Vista to Windows 7 your programfiles will be safed on an external harddrive and reinstalled when the upgrade has finished. So I used release 4.1.0 and when I start up PLE the error message occured. Today I will download release 4.1.1 and see if it works faultless when it starts.


Messages In This Thread
Problem starting PLE - by Frits - 06-11-2009, 11:32 PM
RE: Problem starting PLE - by B Bharatadjaya MSc - 09-11-2009, 11:13 AM
RE: Problem starting PLE - by Frits - 09-11-2009, 03:15 PM
RE: Problem starting PLE - by Frits - 09-11-2009, 08:48 PM
RE: Problem starting PLE - by B Bharatadjaya MSc - 10-11-2009, 10:57 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)