This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm
05-01-2015, 01:30 PM, (This post was last modified: 05-01-2015, 03:30 PM by shaswin.)
#1
Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm
Affected version: Ple4Win Professional 4.3.0 build 14120

The graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm. The Node/Elem value 92 is not fully visible. 2 of 92 is partly visible. The right-side of the graph should be extended for 1 or 2 mm, see screenshot below:

   
   
Reply
06-01-2015, 02:50 PM,
#2
RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm
We probably will only change the position of the last number (left of the arrowhead instead of right of it).
I assigne tichet no. J-1595 to this issue.
Reply
20-01-2015, 02:30 PM, (This post was last modified: 20-01-2015, 02:44 PM by shaswin.)
#3
RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm
(06-01-2015, 02:50 PM)Dr. J Foerster Wrote: We probably will only change the position of the last number (left of the arrowhead instead of right of it).
I assigne tichet no. J-1595 to this issue.

In the Pipeline Overview the 'arrow' on the right-side on the horizontal axis line is not fully visible, see printscreens below:

   

   

Changing the position of the last number won't solve the problem above.
Reply
20-01-2015, 02:56 PM,
#4
RE: Graph on the right-side is missing for 1 or 2 mm
I had not noticed that... thanks for mentioning it. I updated the ticket to also include the cut-off arrowhead.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)