This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scripting errors when loading Ple4Win website from the offline helpfile
02-02-2015, 05:30 PM, (This post was last modified: 02-02-2015, 05:38 PM by shaswin.)
#1
Scripting errors when loading Ple4Win website from the offline helpfile
Affected version helpfile: Offline helpfile Ple4Win v4.3.0

   

When you click with your mouse on the 'Website' icon in the offline helpfile, the following scripting errors will appear in the navigation window of the offline helpfile (default browser: Internet Explorer 11.0.15 in Windows 7 SP1):

   

   

   
09-06-2015, 04:48 PM, (This post was last modified: 09-06-2015, 04:50 PM by shaswin.)
#2
RE: Scripting errors when loading Ple4Win website from the offline helpfile
Topic is still open...
11-06-2015, 08:32 AM,
#3
RE: Scripting errors when loading Ple4Win website from the offline helpfile
I am not sure why I missed this topic... Sorry about that.

But you are correct, there is something wrong with the code behind the button. We will look into it, I assigned ticket no. J-1730 to this bug.
16-03-2016, 11:59 AM,
#4
RE: Scripting errors when loading Ple4Win website from the offline helpfile
Fixed in the upcoming release.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)